Delilah's Blog

Cuvinte cu chip de adevar

Studentie

Sunt student la…

Studentul

Abdul -> Studenta

(In primul an de facultate. Eram acolo :)) )

A inceput si facultatea.. Este 28 octombrie 2009. Luni..NU se tin cursurile azi?  Ne place ideea. :)) Cata agitatie in facultate!

5 oct 2009: Ce zi e asta? Greva? Ce fel de greva? Anunt la facultate: „In data de 5 octombrie nu se tin orele datorita unei greve la care…” Anunt vizualizat de mine, afisat pe peretii facultatii si prins din zbor! Si totusi ne-am tinut orele! Secretariat –  nimeni caci e greva! Mai aud voci in spatele meu in timp ce urcam scarile si sa ajung rapid la seminarul ce urma! Voci rautacioase ale unor fete! „Ce cauta colega mea pe afisul de la …. ” Nu fac reclama, nu spun numele! „E fosta mea colega, cum a ajuns acolo? Si nici macar nu e cine stie ce!” Nu era vorba despre mine, in orice caz, dar totusi parca m-a deranjat ipocritatea celor doua fiinte care in loc sa se bucure pentru acea domnisoara care „nu e cine stie ce”, radeau de ciuda! Macar domnisoara aia a ajuns departe, si un „nu e cine stie ce” a demonstrat ca poate mai mult si poate ajunge mai departe. Cele doua unde au ajuns? Decat la niste critici! Uf! Grava e mentalitatea unora, si rautacioasa si ascunsa ipocrizia!

6 oct 2009 : Am auzit de un oarecare zvon, cum ca nu va mai exista sesiune! Poate examene date pe parcursul semestrului. Unii profesori doresc sa ramana la modalitatea obisnuita si anterioara, altii vor altceva! Adevarul e ca studentii, odata obisnuiti asa, cam greu sa pot obisnui la ceva diferit cu cerinte mai uracioase! Sau poate nu, poate va fi mai bine in noul sistem mentionat! Dar ramane de vazut pe parcurs! Nu m-am interesat inca suficient – greseala mea! Dar o voi face! Momentan ne acomodam, mai apoi nu mai putem mentiona acest termen! Unde se cere seriozitate, trebuie sa o oferim – vrem/nu vrem! Totusi, ori fac toti la fel, ori nici unul! O adevarata ciudatenie! A trecut ceva timp, si totusi am vrut sa mentionez si asta! Acum am aflat raspunsul! Mentionez : o shimbare radicala pentru anumite materii, stundenti, ba chiar profesori, un balant total intre alegere si comun acord, un defect  al unor confuzii care nu au ajuns la o concluzie.

Reclame

3 comentarii »

  1. Anii de facultate…miss:(…cei mai frumosi ani…distractie la maxim,discoteci,show uri…ji alte distracti..pana in sesiune..un trai si o distractie…sa ramai mereu aja cum esti..:X:X:X

    Comentariu de Alex | septembrie 29, 2009 | Răspunde

  2. apropo super tare filmuletul…bestial…multa bafta in noul an>:D<

    Comentariu de Alex | septembrie 29, 2009 | Răspunde

  3. Hello,bro’! Merci de filmuletele comice trimise. Mi-au inviorat dimineata si am facut ochisori prin hohote de ras. 😀 Take care.

    Comentariu de Delilah | septembrie 29, 2009 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: